Dr. Ruth Lissens 

 

Dr. Inge Swinnen 

 

Dr. Sarien Mertens 

 

Dr. Katrien Gielen 

 

Groepsoverzicht  zoek vlotter de eerste vrije afspraak in onze praktijk

 

  • Mogen wij u vriendelijk verzoeken om per patiënt die door de dokter moet gezien worden, een afzonderlijke afspraak te maken? Zo hebben wij tijd genoeg voor elke consultatie.
  • Voor spoedgevallen raden wij u aan stééds telefonisch contact op te nemen. U beschrijft de urgentie aan onze secretaresse en de arts contacteert u vervolgens om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.
  • Chirurgische ingrepen / behandeling van spataders kan alleen gepland worden na een voorafgaande consultatie bij de arts. Afspraken hiervoor mogen niet zelf via online boeking gemaakt worden! Indien u dit toch doet, zal de behandeling NIET kunnen doorgaan op het door u gekozen moment.
  • Indien u een afspraak niet kan nakomen, vragen wij u vriendelijk om deze tijdig te annuleren. Dit kan online, telefonisch of via mail naar de arts bij wie u een afspraak had (zie contactpagina), met vermelding van uw naam, datum en uur van de afspraak.

 

De dokter zelf spreken?

Hiervoor neemt u telefonisch contact op met het secretariaat. U laat een berichtje na met een korte beschrijving van uw vraag voor de dokter én het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u.

Meebrengen: identiteitskaart

Betaling: Contant of  bancontact

Parkeren: Er is een ruime GRATIS parking op het Gemeenteplein (voor de deur)