KKT-dieet: uitbreiding stapsgewijs

De verboden voedingsmiddelen worden als volgt uitgebreid

Week 1 verse groenten en fruit, maar nog geen tomaten, ananas, bananen, aardbeien en noten, geen aangekochte diepvriesproducten.
Week 2 Tomaten, ananas, bananen, aardbeien en noten geen aangekochte diepvriesproducten
Week 3-4 charcuterie, vers gesnede of industrieel verpakt hamburger en filet americain kruiden (geen mosterd tenzij Dijon mosterd), vanille, kaneel, munt, gelatine, azijn
Week 5-6 kazen
Margarines
Week 7-8 vruchten (ook sappen en "extra" confituur)
groenten (ook sappen)
aardappelen
= is uit blik of bokaal of diepvries of gedroogd zonder bereide sausen
Week 9-10 alle vissoorten, schaal- en schelpdieren vers of uit blik, bokaal, diepvrieszonder bereide sausen
Week 11-12 alle snoep, limonades, banketproducten en koekjes, industrieel bereide
desserten, puddingpoeder
= zonder chocolade
zelfrijzend bakmeel, bakpoeder
corn flakes, rice crispies, ...
industrieel bereide sausen (voor vlees vis, groenten, frieten) en soepen
industrieel bereide vlees-,vis- en groentegerechten
Week 13-14 chocolade en producten met chocolade
Week 15-16 alle alcoholische dranken