Afspraak

Heelhuids green line

Bekijk hier onze huidige COVID-maatregelen

Heelhuids green line

Afspraak maken of annuleren?

Gebruik dan onze online afsprakenkalender‭.‬

DR. Katrien Gielen DR. Ruth Lissens DR. Sarien Mertens Groepsoverzicht

Lees hieronder zeker de belangrijke afspraken.

Heelhuids green line

Belangrijk!

Mogen wij u vriendelijk verzoeken om per patiënt een afzonderlijke afspraak te maken? Zo hebben wij voldoende tijd voor elke consultatie.

Voor spoedgevallen raden wij u aan stééds telefonisch contact op te nemen. Patiënten die niet gekend zijn in onze praktijk, kunnen enkel een dringende afspraak bekomen na verwijzing door hun huisarts.  

Behandelingen van spataders, chirurgische ingrepen en esthetische behandelingen kunnen alleen gepland worden na een voorafgaande consultatie bij de arts. Afspraken hiervoor kunnen NIET online gepland worden. Hiervoor neemt u telefonisch contact op met ons secretariaat.

Indien u een afspraak niet kan nakomen, vragen wij u vriendelijk om deze tijdig te annuleren. Dit kan online, telefonisch of via mail naar de arts bij wie u een afspraak had (zie contactpagina).

Heelhuids green line

De dokter zelf spreken?

Hiervoor neemt u telefonisch contact op met het secretariaat‭. ‬U laat een berichtje na met een korte beschrijving van uw vraag voor de dokter én het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent‭. ‬Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u‭.‬

Meebrengen

Uw identiteitskaart, lijstje van medicatie en gekende allergieën, eventuele verwijsbrief van de huisarts.

Betaling

Bij voorkeur Bancontact.

Parkeren

Er is een ruime GRATIS parking op het Gemeenteplein (voor de deur) of achter het gemeentehuis.

Website gemaakt door Altijd Vrijdag